Abonnemang

Välj rätt abonnemangsform

Abonnemang

Vi erbjuder flera typer av abonnemang och tilläggstjänster med utgångspunkt från våra kunders behov.

Välkommen att kontakta oss på
010-49 49 500 eller e-post för priser
och villkor.

Är du intresserad av
OrbiGos tjänster

Jag vill bli kontaktad

OrbiGo

Jämför abonnemang Efter era behov

Tjänster

Tillgång till lokal täckning
Tal
Talgrupper
Överfallslarm
Utökad täckning
SDS (SMS)
Statusmeddelanden
Lokal täckning
Egen talgrupp + 5 regionala kanaler
Internlarm
 
 
OrbiGo
BASIC
3 st
350 KR/12mån
280 KR/36mån
230 KR/60mån
OrbiGo
PREMIUM
5 st
400 KR/12mån
350 KR/36mån
280 KR/60mån
OrbiGo
LANTBRUK
1 st
8.900 KR/ÅR & GÅRD
Max 5 användare
anslutningsavgivt 1.000 SEK
OrbiGo
ÅKERI
3 st
230 KR
12 mån Medlem
400 KR
12 mån icke Medlem
* ENGÅNGSKOSTNADER: 295 kr startavgift, 295 kr grundprogrammering per radio. Alla priser är exkl. moms.

Våra tillägstjänster

 • GPS/Positionering

  Vid en larmhändelse ges användarens position på en karta och hjälpresurser kan lätt skickas till rätt plats.

 • Dispatch/ledningsfunktion

  Dispatch är en mjukvara för ex trafikledare och larmoperatörer. Enheterna presenteras på en karta genom GPS-positionering, inkommande larm, textmeddelanden och aktiva talgrupper presenteras för operatören i ett lättöverskådligt gränssnitt. Samtal mellan enheter spelas också in valfritt och lagras och kan nås i dispatchen.

 • Man down

  Man Down är en funktion i radion som innebär att om radion exempelvis blir kvar i liggande läge för länge aktiveras larmfunktionen. Denna funktion är ett krav i vissa branscher.

 • Telematiktjänster / M2M

  Telematik, eller M2M, är maskiner som pratar med maskiner. Använd OrbiGo-nätet för att få status från t.ex obemannade anläggningar, larmövervakning eller övervaka nivån i en bränsletank. Telematiktjänster ger dig värdefull realtidsinformation. OrbiGos nät är mycket driftsäkert.

 • Koppling mot larmcentral

  Oavsett verksamhet är det alltid viktigt att någon svarar i andra änden när larmet aktiveras. Koppla larmfunktionen i radion direkt till en larmcentral som hanterar och vidarebefodrar larm enligt en larmplan. Självklart är det lika lätt att hantera M2M-larm som larm från användare. Tekniken kan också med fördel användas för att sätta upp tillfälliga överfallslarm med medlyssning tex på festivaler eller tillfälliga arbetsplatser.

 • Telefonikoppling

  OrbiGo-nätet stöder samtal till och från det publika telefonnätet. Denna funktion är användbar exempelvis i ett köpcentrum där butikerna kan ringa ett fastnätsnummer och då kopplas till t ex vaktmästare eller områdesväktare.

 • Kundanpassade lösningar

  OrbiGo-nätet är en plattform för de tjänster Ni som kund använder. Genom att börja bygga lösningen utifrån vårt nät ger vi bästa möjliga utgångsläge för en skräddarsydd lösning med just de tjänster som er verksamhet kräver.

 • Telefonikoppling

  OrbiGo-nätet stöder samtal till och från det publika telefonnätet. Denna funktion är användbar exempelvis i ett köpcentrum där butikerna kan ringa ett fastnätsnummer och då kopplas till t ex vaktmästare eller områdesväktare.